29 Aralık 2011 Perşembe

Yeni Yıl ... Yeniii Yıllll ..

İşim nedeniyle cuma cumartesi buralarda olamayacağım blogger dostlarım o yüzden ben şimdiden hepimizin yeni yılını kutluyorum. 2012 bize bütün güzellikleri getirsin,umutlarımız gülüşlerimiz kaybolmasın ...

Bugün Eltimden duyduğum bir hikayeyi sizlerle paylaşmak istiyorum. O da bir tv programında izlemiş.

Kendinize , Sevdiklerinize birer kumbara alıyorsunuz. Ama bu kumbaraların bir özelliği olacak içine para atarken dilek tutacaksınız ve sonra dileğiniz kabul olduğunda içinde biriken parayı ihtiyaç sahibi birene vereceksiniz. Ve sonra yeni bir dilek için para biriktirmeye başlayacaksınız... Birileri bunları denemiş ve gerçekleşmiş.. Hadi şimdi  kumbaralar Alalım Sevdiklerimize Hediye Edelim, yeni yıl Yeni umutlar getirsin ..

Sevgilerimle ...

** Kumbara nerden bulurum peki diyorsanız buyrun buradan Dükkanımın Sayfasına Alayım sizleri :) :) 

28 Aralık 2011 Çarşamba

Kırmızı Blazer

Alperim yeni yıl hediyelerinden bu blazer.. Sürekli alıp almamakta kararsız kalıyordum. Özellikle Rococosh un kombinlerinden heveslenip alasım geliyordu ama sonra vazgeçiyordum ama sonunda benim oldu.. Adil Işık tan aldık. Bende bu şekilde kombinledim, nasıl olmuş ...

Ve evettt balık kolyemde yeni :) Çok ciciş değil mi :)




Bİr Alışveriş Koliğin İtiraflarında NR 39 !!!

Bi Alışverişkoliğin İtirafları blogunun sahibesi NR 39 dan ayakkabı hediye ediyori bu çekiliş kaçmaz bende katılırım diyorsanız buyrun buradan alayım...

25 Aralık 2011 Pazar

Deniz Saatçioğludan hediyeler ...

Deniz saatçioğlu yılbaşına özel güzel bir çekiliş düzenlemiş katılmak için buyrun buradan alayım ..

upppsss o ne yaaa :D

Sevgili It girl Nirvana blogunun sahibesiii bu dayanılmaz ama benim olsun lütfen lütfeennn dedirtecek hediye çekilişini yapıyor ... Ayy hadi durmayın tıklayın katılın :)

22 Aralık 2011 Perşembe

Tefal Actifry



Uzun zaman oldu actifry alalı ama ancak yazabiliyorum fikirlerimi .. İlk önce patates kızartması yapabilmek için aldık bunu eşimin diyetine uygun olur dedik .. Sonra içinden çıkan tarif kitapcığı ile gördüm ki neler yapılıyormuş bunda ... Patatesten tutunda, kestaneye kadar.... Kullanımı çok kolay atın malzemeleri içine, zamanını ayarlayın isterseniz başka işlerle uğraşın isterseniz keyif yapın. Yiyecekleri döndürerek pişirdiği için herşey tam kıvamında pişiyor. Pilav bile yaptım ben :) Sonra başka neler yaptım fikirlerim nedir buyrun beraber bakalım  ;

*Patates kızartması deyince öyle bildiğimiz yağdaki gibi çıtır çıtır birşey çıkmıyor ortaya ama ben lezzetini beğeniyorum.
* Biber ve patlıcan kızartması perfectto hemde 15 dk da
* Kestane 28 dk da süper oluyor öyle başında bekleminize karıştırmanıza gerek yok ( Tavasına hiç bi zarar vermiyor, leke yapmıyor)
*Çoban kavurma oohh mis :)
*Ve favorim kanatlar ... Kanatlarımıza şöyle güzel bir sos yapıyoruz önce ,isterseniz yapmayabilirsinizde :) sonra atıyoruz actifry 30 dk ya ayarlıyoruz.. Sonra parmaklarımızı bile yiyoruz Fevkaladenin Fevkinde falan oluyor yaniiii , Mangalda kanatla başabaş gelir.

İşte böyle her evde bulunması gerekn bir alet bence, kullanımı içinde yapılacak lezzetler size kalmış.. Benden tam not aldı :)

Öpücükler Herkeseee

Z.

oooo hadi bakalım şans benden yana olsun :)

Stil Direktörü ve Vero Moda harika bir çekiliş düzenlemiş.. Katılmak isteyen buyrun burdan bağlansın ..

Şans benden yana olsun ilk elbiseyi çok beğendim tüllü tüllü sevdim ben onu benimm olsunn o beniiimmm :)

20 Aralık 2011 Salı

Nokia C3

Kardeşime Temmuz ayında Nokia  C3 almıştık. Nokai telefonları severim ama bu sefer biraz dumur etti bizi nokia :S
Çalışması çok yavaş, aldığımızdan beri whats app uygulaması yükleyemedik ki bu program için aldık sayılır ve şu sıralar arama geldiğinde veya arama yapmak istediğinde telefon 3 5 saniye donuyor .. Şikayetimizi nokia servise ilettik çok uğraşmalarına rağmen whats up yükleyemediler, yazılım yüklediler olmadı vs. Şimdi telefonu servise göndermemizi istiyorlar biz değişim istedik ama en az 3 kez servise gitmesi gerekiyormuş.

Telefondan kardeşimde bende soğuduk bakalım şimdi servise göndericez ilerleyen zamanlarda ne olacak ??
Ama aldığımız duymlara göre bu modelde bu tarz sorunlar hep oluyormuş. Aklınızda olsun C3 değilde başka modeller tercih edebilirsiniz. Mesela benim telefonum E71 ve ben çook mutluyum :)

18 Aralık 2011 Pazar

Dedemin İnsanları ...


DEDEMİN İNSANLARI, küçük bir kasabada yaşayan on yaşında bir çocuk ve dedesi aracılığıyla, bir ailenin ve bir ülkenin geçirdiği büyük değişimi anlatıyor. Kalabalık ve sıcak Ege insanlarının hikâyesini izlerken, mübadeleye, öteki olmaya, nereye gidersen git bir yere ait olamamaya, iki yakaya, çok sayıdaki azınlığa, ihtilallere, bir defa daha ama bu kez farklı bir yerden bakacaksınız.Demişler Dedemin İnsanlarının  film konusunda çok az şey söylemişler.  Tek kelime ile harika bir film, oyunculuk, sahne çekimleri, konu anlatımı herşey mükemmel. Film sizi alıyor götürüyor,içine çekiyor insanı. Kah gülüyorsunuz kah ağlıyorsunuz. Kendinizden bişiler buluyorsunuz. Oyuncuların performansına hayran kalıyorsunuz.

Uzun zamandır dram tarzı filmlere gitmiyordum bu sefer gitmeliyim dedim ve pişman olmadım.

Ne izleyelim, hangi filme gidelim derseniz, Dedemin İnsanlarını kaçırmayın derim ...

17 Aralık 2011 Cumartesi

Çekiliş Maniaaaa

Ayy çekiliş blogu gibi blogummmm :) Ama hediyeler çok ciciş, napalımm şansımızı deneyeliiim dimmiiiiii ....

Sevgili myredstiletto blogunun çekilişi için buyrun buraya

Sevgili Makeupparfume blogunun çekilişi için ise sizleri buraya alayım ..

Hepimizeee Bol Şanssss

Kelime Avı

Yaz ayından beri bu oyuna takmış bulunmaktayım ama bir türlü yazamadım oyun hakkında . Kelime Avı Fugonun ı phone, ı pod, ı pad için hazırladığı kelime bulma oyunu uygulaması.  Çok zevkli boş zamanlarınızda, kafanız bi sürü şey ile dolu olduğunda, dikkatinizi başka bir şeye vermek istediğinizde zevkle oynanabilecek bir oyun ..  Oyun tarzı klasik kelime bulmaya benziyor. Fakat çapraz geçişler ve yön değiştirmeler sayesinde zenginleştirilmiş.
http://www.fugo.com.tr/ de oyunun detaylarını bulabilirsiniz.

Kelime Avı, parmağınızı ekranda sürükleyerek Türkçe kelimeleri bulabileceğiniz bir kelime bulma oyunudur. Oyun içerisinde bulunacak kelimelerin yanısıra pek çok farklı görev keşfedilmek için sizleri bekliyor.

120.000 Türkçe kelime

Çok oyunculu oynama özelliği

Oyun içi başarı sistemi



Kelime Avı'nı ister tek başınıza isterseniz internet üzerinden farklı kullanıcılar ile oynayabilirsiniz. Bulacağınız farklı sayıda kelimeler ve size verilen zamanı iyi kullanmak daha fazla puan kazanmanızı sağlayacak, sizi 'En iyiler' tablosunda üst sıralara taşıyacaktır.


Oyunu isterseniz misafir kullanıcı olarak sınırsız oynayabilir, tüm özelliklerinden yararlanabilir ve skorlar tablosunda gözükebilrisiniz veya Pro oyuncu olarak tüm bu özelliklerin yanısıra oyunda extra sürelerden yararlanabilir ve kendi takma adınızı skor tablosuna yazdırabilirsiniz.


Oyunu iPhone ve Turkcell T10 telefonlarına Apple veya Android storelardan indirebilirsiniz.

15 Aralık 2011 Perşembe

Maybelline Maskara

Yaklaşık 4 yıldır maybelline maskara kullanıyorum ve denediğim tüm maskaralardan memnun kaldım. Son olarak geçenlerde maybelline one by one maskara aldım.  Çok güzel, sürümü, kullanımı ve duruşu ... Aslında sürdükten sonra kendimi fotolamaya çalıştım ama bir türlü beceremedimmm :(

Reklamlarda kışkırtıcı cilveli bakışlar diyorlar ya walla öyle oluyor .. Yani aslında benim kirpikler de güzel ondan mı bilmem ama :D

Denemenizi tavsiye ederim.

Öpüldünüzzzzzzz
Z.

Mis Gibi Kokmak İsteyen !?!?

Sevgili fashion on board blogunun sahibesinden yeni yıla mis gibi bir hediye ... Hediyenin görüntüsü bile insana mutluluk hissi veriyor ...

Çıkmaz demeyin Şansınızı Deneyin ...

hhhııımmmm güzel isim '' Sihirli Süpürge '' :)

Canıımmm canımmm canımmm dostum kankımm da blog alemine katılmış.. Sihirli Süpürge adıyla dopdolu bir blog açmış..

Takip etmek isterseniz buyrun buraya tık tık ....

Z.

11 Aralık 2011 Pazar

Benim Ol Benim Ol Benim Ol :)

Sevgili Modaliza blogunun sahibesi çekiliş düzenlemiş bu şahane çantayı bizlere armağan etmiş .. Yılbaşı şansı sizede uğrayabilir .. Ben katıldım amannn bende kaçırmayayım bu çekilişi diyorsanız buyrun burdan alayım ...


4 Aralık 2011 Pazar

Salonuma Renk Geldi :)

Salon Takımım Kahverengi ve krem Renklerinde .. Aksesuarlarımda turkuaz .... İki rengin uyumu çok güzel ama eksik birşeyler vardı salonumda özellikle oturma grubunda .. Dün Samsun Gezimizde English Home dan bu yastıkları aldım ... Uzaktan bakıldığında Goblenimsi Duruyor. Vee salonumda hissettiğim eksiklik puuff uçtu gitti , sevmeye başladım oturma kısmını .. Alırken çok tereddüt etmiştim ama cuk oturdular ...

Nasıl Olmuşlar :) Şöyle iki yastık arasına da bişiler eklemek lazım sanki ...

Z:


Yeniyıl hediyeleri gelmeye başlasınnnnn :)

Bu sene uğurlu geçicek biliyorum ve bende şansımı bayaa zorlayacam blog çekilişlerinde ...

**Sevgili Makyaj günlüğü çok güzel 3 tane hediye veriyor , ben şansımı denedim sıra sizde buyrun buradan alayım :)

*** Sevgili Hayal Arkadaşlarım Blogunun Sahibi çok güzel amigurumi oyuncak ayıcık hediye ediyor... Ayyy benim olsun o ayıcık çoook sevdim bennnn onu .. Sizlerde Şansınızı denemek istersenizzzz buyrunnn :)

Z.

1 Aralık 2011 Perşembe

Aswangin Köşesinden Çılgın Hediyeler

Sevgili Aswangın Köşesi bloğunun yazarı çok çılgın hediye çekilişi düzenlemiş. Kaçırılmayacak bir çekiliş olmuş.

Bende katıldım, Çekilişlerden yana pek şansım yok ama çıkmaz demeyelim değil mi :) Sizlerde Katılmak isterseniz buyrun burdan alayım..

Z.

Rococosh dannnnn Hediye

Severek takip ettiğim blog yazarı rococosh toy watch hediye ediyor ... Bende toy watchlanayım diyorsanız ... Buyrun burdan bağlanının ... Rococosh u izlemeye alın pişman olmazsınız :)

Z.

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...