23 Nisan 2012 Pazartesi

Prova Mankeni Mini Hırkam ...

Prova Mankeni Bu Mini Hırkayı Son Gezimde Koton'dan aldım .. Koton a birkaç kez girdim çıktım, aldım sonra geri bıraktım .. Sonra Allpeeeer sence nasıl dedim ?? O da dedi ki Zeynep cim Güzel Al İstersen .. Sonra baktım Alpere minnoş minnoş beğenmiş mi acaba gerçekten diye var mı o ifade suratta diye .. Baktım var bende kaptım aldım ..

Tam bu mevsimlik , ciciş ciciş.. Yarın giyineceğim, inşallah uğur getirir bana yarın bu yeni ciciş ...


Bahçemde Yeşeren Umutlar

Debbie Macomber ın kitaplarını okuyorum bu sıralar... Küçük Mucizeler Dükkanı , Bir Yumak Mutluluk ve ardından da Bahçemde Yeşeren Umutlar .. Küçük Mucizeler Dükkanı ve Bir Yumak Mutluluk bir seri , Bahçemde Yeşeren Umutlar Size tamamen farklı bir hikaye. Son bölümde sadece biraz küçük mucizeler dükkanına dönüş yapmış.

Kitabı bu yoğunluk da 3 gün içinde bitirdim. Öykü sizi içine çekiyor, kitabın karakterleri ile sanki olayı yaşıyorsunuz. Başarılı bir roman herkese tavsiye ederim.

Debbie Macomber yine harika bir roman yazmış.

21 Nisan 2012 Cumartesi

JC Green Palace - Antalya Kaçamağı

Havalar ısınmaya , tatil programları yapılmaya başladı .  Bu hafta eşimin işiyle alakalı bir toplantısına bende dahil oldum ufak bir kaçamak yaptım. Toplantı Antalya JC Green Palace otelinde yapıldı. Havalar ne yazık ki bir iyi bir kötüydü 3 günlük tatilde kendimi sadece bir gün güneşin sıcaklığı ile şımarta bildim.

JC Green Palace , Antalya Kundu da .. Otel sanki küçük bir ormanın içine kurulmuş, her yer bol bol ağaçlı ve yeşil. Otel biraz eski, odalardaki mobilyalar biraz hırpalanmış. Sezon başı olduğundan mıdır , yoksa benim mızmızlığımdanmıdır bilmem ama bana o da temizliği biraz yetersiz geldi.

99 dönümlük bir araziye kurulmuş bunu da meraklı bir misafirden öğrendik :)

Yemekler ve çeşitliliği güzel, personeller güleryüzlü ve sizi memnun etmek için uğraşıyor. Deniz Mavi Bayraklı, kumsal kumlu :) Havuzları güzel.

Animatörlerle ve animasyon etkinlikleri ile pek haşır neşir olamadık onun için yorum yapamıyorum.

Ben otele 10 üzerinden 7 veriyorum.
Herkesi Kocaman Öpüyorum :)







16 Nisan 2012 Pazartesi

Bir Yumak Mutluluk..

Uzun zamandır ortalarda yoktum :( Bilgisayarımı garantiye yolladım gelmesini bekliyordum. O sırada Dükkanım Tadilata girdi, 3 günlük hasta hasta istanbul seyahati yaptım, dükkanıma yeni cicişler aldım :) Yazacak o kadar çok şey birikti ki .. Sizleri telefondan takip ettim ama bi türlü post yazamadım ..
Bilgisayarım yokken kendimi kitaplara verdim..
Bir Yumak Mutluluk, Küçük Mucizeler Dükkanının Devamı .. Küçük Mucizeler Dükkanı gibi akıcı ve etkileyici bir roman. Bu kitap ta yine 4 farklı insanın dünyasına ortak oluyoruz, her karakter başarı ile anlatılmış. Herkes Kendinden birşey bulabiliyor. umut ve Mutluluk veren bir kitap, herkesin okumasını tavsiye ederim . Ben şimdi serinin 3. kitabı Bahçemde Yeşeren Umutları okumaya başladım.. Kitap ilk bölümde sürüklemeye başladı :)



Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...