26 Ekim 2012 Cuma

Seviyorum Ben Bayramları

Büyüklerimin Ellerinden , küçüklerimin gözlerinden öperimm sevgiyle saygıyla ..

Herkese neşe, sevgi, umut , sağlık dolu nice bayramlar ..

Her ne kadar ben bu bayram ( birazcık et kokulu olduğu için her yer ) gezemesem de, sabahları beraber kalabalık sofraları seviyorum, anne adayı olsam da ufakta olsa bayramlığımı giyinip süslenmeyi gezmeyi seviyorum.

Bayramlarda yaşanan herkesin yüzündeki gülümsemeyi seviyorum .

Uzaktaki akrabalarımızla konuşurken yaşanan burukluğu seviyorum ..

Kapılara bayramlaşmaya gelen çocukların saflığını, neşesini seviyorum...

Bence tatil olarak yaşanmamalı bayramlar, bayram gibi yaşanmalı bayram tadında yaşanmalı , o zaman devam eder sevgiler, aile bağları ..

Eski Bayramlar tadında her sene bir diğerinden daha güzel yaşayacağımız nice bayramlara

Sevgiler, Saygılar Bizden Olsun :)

15. Hafta Devam Ederken ..

15. hafta devam ederken ben halaaa bebeğimin cinsiyetini öğrenemedim :(

15. hafta devam ederken hala sabah bulantılarım devam ediyor eskisi kadar çok olmasa da ..

Demir hapı ve multivitamin hapı almaya başladım ama onlarda benim midemi bulandırdı. Acayiplik bende farkındayım :)

Demir hapını ilk sefer aldığımda aç karnına içtim ,içmez olaydım. Mide bulantısı ve kusma beni benden aldı. Şimdi yemeklerden sonra portakal suyu ile birlikte alıyorum ve daha az etkileniyorum. Portakal suyu ile birlikte almamı doktorum tavsiye etti .

15. hafta devam ederken bende hala hamile görüntüsü yok. Bebek mağazalarına girdiğimizde kimse beni kaile almıyor :D çok bozuluyorum wallaaa

15. Haftada hala XS giyiyorum yuuh bana , ilerleyen zamanlarda giyerim diye Koton'dan M beden elbiseler cicişler aldım.

15. Haftada İşimden ötürü bebeğim düğün düğün karnımda geze geze bütün çiftetelli, oyun havası, halay havası vs. şarkılarla türkülerle haşır neşir oldu ...

15. Hafta da  bebeşin annesi son düğün organizasyonunu yaptı, Gam Gam Style da düğün sonunda dağıttı yazık bebiş de annesiyle zıp zıp zıpladı  :) O değilde herkeslerin bebeği mozartta beethoven da uyur benim ki oyun havası, kolbastı vs de uyayacak :P :)

15. hafta devam ederken tarama sonuçlarımı aldık ve çok şükür bir problemim çıkmadı

Vee şimdi Kasın ayı gelsin, 2. haftası olsun diye gün sayıyorum ... Doktor randevum var ve inşallah bebeğimizin cinsiyetini öğreneceğiz :)

Vee Kazanaaaann :) ( Düzeltme )

Çekiliş Sıralamasında bir yanlışlık yapmışım sayım yaparken Sevgili Nowacraft dikkatli davranmış ve bilgilendirdi. Kendisine teşekkür ederim . Ama ben hemen Emine hanıma kazandınız diye mail attığım için her iki izleyicime de hediye göndereceğim. 

Çekiliş sonucunu gecikmeli olarak yayınlıyorum beni affedin olur mu , Hem hamilelik hem yoğun iş temposundan hayata yetişemiyorum ..

Hediye Çekilişimizin Sonucunu Random.org ile belirledim . Toplam 38 kişi katıldı. Çekilişime ilgi gösteren tüm dostlara teşekkürler.

Ve Kazanannn 26. Yorumun sahibi Emine Öztürk :)

Kendisini tebrik ediyorum, mail adresinize konu ile alakalı mail attım, geri dönüşünüzü bekliyorum ..

Bebişimin cinsiyetini öğrenince bir çekiliş daha yaparım inşallah :)

Herkese Sevgiler , Saygılar :)




9 Ekim 2012 Salı

İkea dan Esinlenmecee :)

Bu yazımda paylaştığım ikea daki sofra dizaynını az biraz ,evde son anda aklıma gelmeseydi daha bi hoş olurdu, uyguladım .

Yeşil Peçetelerimin üstüne çiçekleri doladım içlerine çatal bıçakları koydum. Yeşil servisler kullanmaya çalıştım masa düzeninde.

Dediğim gibi son anda aklıma geldiği için biraz sade oldu ama şimdi bir daha ki misafirlerime hazırlık yapıyorum yeşil mumlar, objeler vs.

Şimdilik bu düzenle idare edelim , daha iyisini yapınca sizlerle yine paylaşırım :)



Sevgiler

7 Ekim 2012 Pazar

Damla Geldi Hoşgeldi :)

Eltiminin bebeği çok şükür dünyaya geldi .. Damlamız aramıza katıldı.

Şimdi alçak gönüllük yapmak istemiyorum , süper şeyler hazırladım Damla için .. Her şey çok güzel oldu. Bakalım kendi bebişime neler yapacağım .. Hiçbir şeyi olmuyormuş birde Terzi kendi söküğünü dikemez misali  ;)

Aşağıda birkaç fotoğraf paylaşıyorum, detaylar için buradan facebook sayfama tık tık lütfen :)




6 Ekim 2012 Cumartesi

Mustela - Instant Comfort Legs



Hamileliğim daha çok başındayım ( 12. Haftamın içindeyim ) ama daha ilk haftalardan itibaren bacaklarımda ağrıdan duramıyordum. Doktoruma şikayetimi dile getirince o da bu ağrıların bende erken başladığını söyledi. Herhalde iş yoğunluğumdan dolayı ağrılarım tavan yaptı.  Çünkü şuanda o kadar çok ağrımıyor

Ağrı şikayetlerim olunca bana Mustela nın Anne Serisinden Instant Comfort Legs önerdi doktorum . Ve çok memnun kaldım , masaj yaparak ağrıyan bölgeye uyguluyorum , hemen etkisini gösteriyor. Ağrıyan bölgede bir ferahlama hissi oluyor.

Ben çok memnun kaldım, sizlere de tavsiye ederim.

Sevgiler ...

5 Ekim 2012 Cuma

Günün Ojesi - Pastel No 01


Pastelin kokulu ojeleri yaz başından beri elimin altında ama bir türlü kullanamamıştım. Geçenler de kullanma fırsatım oldu ve çikolatalı olanını kaptım hemen ..

Gün boyunca tırnaklarımı yiyecektim :) Mis gibi çikolata kokusu hep ellerimdeydi. Ojenin sürümü kolay, fotoğraftaki renk iki kat sürülmüş hali .. Yakın zamanda portakallısını deneyeceğim .. Konu ile alakalı bizzat görüşlerimi iletirim ..

Sevgiler :)

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...