7 Temmuz 2011 Perşembe

Power Balance Denge Bilekliği

Sonunda bende bileklendim ... Survivor da Derya Büyükuncunun  kolunda bayaa bi izledik sonra herkesler takmaya başladı, acaba iyimidir doğrumudur derken aile hekimimizin kolunda görünce bende hemen yol aldım eczaneye ... Aldım birtane bir de kocişime bugün ilk günüm bileklikle dün akşam bu saatlerde kendisi hayatıma girdi, sabah güne zinde başladım. Psikolojikmidir bilmem ama power balance gücü adınaaaaa evde dolanıp duruyorum :) Dengemden gün geçtikçe haberdar ederim sizleri , belki de benim gibi birine çok iyi gelir yürürken düz duvara çarparım ben :)

Z.

Buarada ben beyazlı pembelisini aldım.


6 yorum:

  1. Merhabalar; Çorumda sizi ziyaret etmiştim, leblebi kurabiyesini blogumda bastım.Sizi izlemeye aldım...sevgilerrrr..Tşk.

    YanıtlaSil
  2. ya ben bulamıorum bndan eczanelerde satılıyor mu?

    YanıtlaSil
  3. ** Annemineli blogunuzu ziyaret ettim.. Çok güzel bir paylaşım olmuş, ellerinize sağlık tekrar görüşmek dileğiyle ... Sevgiler
    ** Adsız ben eczaneden aldım aslında heryerde satılıyor bijuterilerde falan ama taklitleride çıktığı için eczaneden almayı tercih ettik. 65 tl ye aldık ama 20 tl ye satan yerlerde varmış..

    YanıtlaSil
  4. ne kadar etkili olacak cok merak ettim mutlaka haberdar et bizi cnm


    http://modabulmacasi.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  5. Benim gibi bir dengesize çoook lazım, işe yarıyorsa haber et :))

    YanıtlaSil
  6. ** Moda Bulmacası , Babu abla biraz daha kullanayım gelişmelerden haberdar edeceğim :)

    YanıtlaSil

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...