10 Mart 2010 Çarşamba

harika bir maske...


yüzümüzde istemediğimiz güneş lekeleri yada zamanında çıkmış ve yüzümüzde iz bırakmış sivilce lekeleri oluyor... ve bu yüzden kimyasal kapatıcıları kullanma zorunlulugu hissediyoruz buda cildimizi daha fazla bozuyor... size vereceğim maske tarifini ebru şallı ' EBRULİ ' proğramında yapmıştı ve cildeki lekeleri 3 haftada cıkardıgını söylemişti.. ben 2 haftadır yapıyorum ve cildimin şimdiden düzeldiğini farkettim..denemenizi tavsiye ediyorum :)

tarif ise ; 2 yemek kaşığı süt,2 yemek kaşığı bira mayası,ve 1 cay kaşığı menekşe yağı( menekşe yagının leke cıkarma özelliği ve nemlendirme özelliğininde oldugunu belirteyim :) bu 3 maddeyi karıştırıp cildinize sürdükten 20 dk sonra yıkayınız... haftada 1 kez uygulamak yeterli olcak..yaza kadar harika ışıl ışıl bir cilde sahip olabilirsiniz :))

3 yorum:

  1. MERHABALAR
    ALNIMDA KOCAMAN KOYU LEKE VAR.
    NE YAPTIYSAM GECMEDI .PAHALI KREMLER EVDE YAPTIGIM MASKELER.BU MASKEYI YAPICAM FAKAT RESIMDE NORMAL PAYA DIYOR.YAZIDA BIRA MAYASI DEMISINIZ.
    GECERSE LEKEM DUA EDICEM SIZE .
    DENİZ

    YanıtlaSil
  2. Merhaba ..
    İnşallah bu yol ile geçer lekelerin...
    Aslında yaşın gençse hiç oynamasan da olur bence zamanla düzelir .. Ya da bir cilt doktoruna görünmen ilk olarak daha iyi olur ..
    Bir arkadaşımında bu tarz lekeleri vardı kendisi bir takım yollar denedi ama en iyi sonucu doktor ile aldı.
    Bira mayası kullanılıyor bu maskede .. Fotograflama için normal maya fotoğrafı konulmuş....
    Sevgilerle ...

    YanıtlaSil
  3. z 'nin acıklamasına katılıyorum bir doktora görunmek şart.. bu maske yazıda da belirtmiş oldugumuz gibi güneş lekeleri ve sivilce lekelerine etki eden bir maske.. vücudunuzdaki kalıcı biyolojik lekelerde etkili olmayabilir...

    sonuc alabilmek için bir iki kez değil belirli aralıklarda sürekli uygulanırsa etkisini göreceksiniz..
    sevgilerle..G.

    YanıtlaSil

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...