20 Mart 2010 Cumartesi

Kurtarıcı Yeleğim...

Bitmesi uzun sürsede yinede tam zamanında yetişti diyebilirim. Malum havaların düzeni belli olmuyor sabah pencereden baktığımda hava çok güzel gibi görünüyor bir bakıyorsun hava serinlemeye başlamış. Bende hem boş durmamak için hemde böyle durumlarda kullanmak için kendime yelek örmeye başlamıştım. Dümdüz siyah bir yelek ördüm kendime herşeyle kombine olsun diye. Yeleğim bitince de daha düzgün durması için ütüledim. Birazda hareket katmak için pullu ipten çiçekler yaptım, düğme kullanmadım sadece orta kısma çıt dikip üstünüde yaptığım çiçeklerle kapadım.
**Göğüs kısmındaki çiçekler biraz geri de kalmış onları söküp yeniden ön tarafa doğru çekmem gerekiyor birde şimdi üstümdeki duruşuna bakarken zincir modasına uyup biraz da zincir detaylarımı katsam diye düşündüm ?!?! Değişiklikleri yaptıktan sonra yeniden fotoğralayıp yayınlarım.

1 yorum:

  1. akşama dogru soğuyan havanın magduru olarak ve bu yeleği giyen biri olarak gerçekten kurtarıcı ve her kıyafetle uygun bir yelekoldugunu söyleyebilirim.. G.:)

    YanıtlaSil

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...