30 Ağustos 2011 Salı

Bayram Cicişlerim ...

Herkese Tekrar Şeker Tadından Bayramlar Dilerim .... Ne Giymişim Ben Bakalım ...
Aslında biraz burjuvalık yapıp 3 tane kıyafet aldım, sonra pişman oldum :(, sonra amaannn hakediyorum o kadar debeleniyorum dedim :)

Ve bu kıyafeti giymeye karar verdim.. Diğer Kıyafetlerimi Giydikçe Yazarım..
Kıyafetimdeki Renk Turkuaz Fotoğrafta pek belli olmuyor , ilk başlarda turkuaz renk aradım durdum ama bulamadım buralarda sonra acaba lacivert olur mu dedik, baktık oldu .. birde zarf çantasını aldım çokda hoş oldu :)





** Arife Günü Gittim Tırnaklarıma Çiçekler Yaptırdım .. El ve ayak tırnaklarımda 2 şer adet olmak üzere


** Elbise - Adil Işık
** Ayakkabı - Çorumda Bir Mağazadan Bir Markası Yok


Z.

29 Ağustos 2011 Pazartesi

Bugüün Bayrammmm :)

Herkese Şeker Tadında Nice Nice Bayramlar ...

Büyüklerimin Ellerinden, Küçüklerimin Gözlerinden Öperim .. Herkesi Pek Çok Pek Çok Severim :)

Z.

24 Ağustos 2011 Çarşamba

Ayakkabı Aşkına ...

Bu tarz benim deyimimle erkeğimsi ayakkabılar bi hoşuma gidiyor bi gitmiyordu ama sonunda aşık olacağım bir ayakkabı buldum ve kaptım hemen ...

1 günlük samsun gezimin ganimetlerinden biri, birde adil ışıktan aldım 3 - 5 parça onlarıda yakında fotograflıyacam.. Bu sefer kıyafetlerime eşim ve kuzenim karar verdi, onları zevkine bıraktım ..

Veee ta taaa işte karşınızda yeni cicişlerim, Beta dan aldım kendisini ...




19 Ağustos 2011 Cuma

Monster High !?!?!?

Benim esnaf arkadaşlarımdan biri de oyuncakçı, sıkıldıkça giderim dükkanına barbieleri severim oyuncaklara bakarım.. Barbielerin hepsi benim olsun diye dua ederim :) Neysem geçen gün yine gittim ve bu monster hıgh serisini gördüm one yaa dedim ne kadar korkunç bunlar ne böyle ... Ve Şükrü Abi dedi ki .. Onları barbie çıkardı, çizgi filmi bile var , Yok Satıyoruz !!!

Sizler bu konuda ne düşünüyorsunuz bilmiyorum ama şiddet, karamsarlık her yanımızı sardı ... Bizim bebeklerimiz, çizgi filmlerimiz böyle miydi ... Hayatımızdaki en kötü karakterler daltonlar, gargamel vs.. diydi ama şimdi her yerde çocukların oyuncaklarında bile bi olumsuzluk var ...

Ne Olacak Bu Durumun Sonu Bilmiyorum  Diyorum ve Sizi Monster High Bebek Fotoları İle Başbaşa Bırakıyorum

Z.



16 Ağustos 2011 Salı

Çatlayan Oje Kervanı

Evet en sonunda bende katıldım ilk başlarda hoşuma gitmiyordu ne yalan söyleyeyim ... Sonra bi boşlukta ilgimi çekti, satılan tezgaha yaklaştım, küçük bir deme yaptım.. Alıp almama konusunda kararsız aldı sonra kocişimin de dene bakalım bi demesiyle satın aldım ve hep sürüyorum hep sürüyorum .. Sırf çatlayan ojemi sürmek için gittim siyah oje aldım ki kendisine biraz gıcıklığım vardır ..

İşte benim tırnaklarımda çatlayan ojelerim :)


* Çatlayan Oje Golden Rose 01
** Normal Oje :) Golden Rose 215

15 Ağustos 2011 Pazartesi

O kadar güzel ki, nereye koyayım ben bunu :)

Sevgili Banu Ablacığım güzel hediyesi elime ulaştı , içinden başka süprizlerde çıktı..  Nasıl mutlu oldum anlatamam size.. ve Kocaman bir sır fotoğrafta gördüğünüzden daha güzel :)

Ufak bir problemim var ama ben bunu nereye koyacağımı bulamadım oraya koyuyorum olmuyor buraya koyuyorum olmuyor... Ne olarak kullanacağımı bulamadım , kıyamıyorum :) Şimdilik kitaplığımdan göz kırpıyor bana , bense düşünüyorum ne yapayım diye ..


Banu ablacım teşekkürler tekrar öpüyorummmm kocaman kocamannnnnn ....


8 Ağustos 2011 Pazartesi

Çekilişe Gel Çekilişeee :)

Beğenerek İzlediğim Rococosh güzel cicişler hediye ediyor ... Ben kaçırmamak ve şansımı denemek için katılıyorum sıra sizdeee

Giyerim ki ben bunları :)

Herkese Bol Şans ...

Bahçelere Lamba ...

Bu ahşap bahçe lambasını Trabzon Ayder Yaylasında Çektim .. Çekerken ilk aklıma gelen Banu Ablacım oldu .. Bir fikir verir diye düşündüm eminim daha güzelini yapar.

Bu lambaları ağaç dallarına asmışlardı çok hoş görüntüsü vardı, doğa ile bütünleşmişti .. Fptoğraf makinesi kocişimin elindeydi bir taneyi zorla çektirdim umarım görüntü yeterli gelir ..

Z.


1 Ağustos 2011 Pazartesi

Trabzon'dan Geçtim :)

Eşimin İş yoğunluğu Sayesindeee 3 günlük hızlandırılmış Trabzon turu yaptık.. Benim o taraflara ilk gidişimdi bayıldım geldim...
Neler Yaptım, Neler Gördüm İşte Kısa Özeti :
1. Gün Uzun Göle Gittik. Manzara Süper Ortam Süper ... Uzun gölde turladık Alabalık yedik İnan Kardeşlerde ( Tavsiye Edilir mennun ayrıldık mekandan), mısır yedik sonraaa bastık Halduzen Yaylasına Şeymoşun teyzesinin evine doğru...Rakım 2500 lü bişi...Yol Boyunca Her yerde Küçük Şelaleler , ve akan nehir .. Ayağımızı suya soktuk kana kana su içtik daha önce hiç gitmediğim için bilmiyordum böyle ağaçlar yaylaya çıkınca birden bitti, her yer yemyeşil ot ve etrafta küçük kar birinkitileri, mis gibi hava ciğerlerimiz bayram etti. Gece elektrikler kesildi vee gökyüzü benim nefesimi kesti sanki dokunsam yıldızları tek tek toplayabilecektim :) Ve ertesi günnn sabah mis gibi bir hava ile uyandık güne ve Kuymak muhlama yedik... Hemde kuymağımız özel kaymaktan yapılmış ( Aslında kuymak kaymak ile yapılırmış ) Kociş normalde yemez böyle şeyler ama bile girdi yayla havasına ... Buarada yaylalarda hala geceleri soba yakıyorlar ..
2.Gün Yayladan döndük eve geldik üzerimizi değiştik ve bu sefer istikamet Ayder Yaylasına ... Veee Biz asıl yaylaları görünce Ayder Yaylasında Tatmin olmadık .. Ayder de Süper orası ayrı ... Orada Yöresel Yemekler yedik muhlama karalahana çorbası ve turşu kavurmasııı Allah'ım yazarıken bile böyleee kokuları burnuma geliyor( Ayder Turistik Tesislerinde Yedik yemekler güzsseldi ama hizmette biraz uyuşuklar) ... Sonra Akşammmmm Serender Lokantasına gittik Mezgit Yedik ( Burasıda tavsiye edilir, ortam güzel, yemekler Leziz ) Tam eve girdik ve yağmur başladı yağmurun durması ile de nem yattıgım yerden terledim o nasıl bir nemdi anlatamammm ...
3.Gün Sabah Kalktık :) Şeymoşum bize kendi ellleriyle leziz kahvaltı hazırlamış güzelce karnımızı doyurduk. Sonra istikamet Sümela Manastır'ını gezdik .. Ve Manastıra en başından yürüyerek çıkma gafletinde bulunduk .. Ben kendimi fit zannederdim daha ilk 5 dk da pilim bitti amaa Allah'ım sen neler yaratıyorsun böyle manzara ne kadar güzeldiii, biz çıkarken yağmur yağıyordu ama ağaçlardan dolayı hiç ıslanmadık Sonunda Manastıra ulaştık .. Ve Yine Allah'ım adamlar o devirde oralara bu inşaatı nasıl yaptı ?!?! Yenileme Çalışmları nedeni ile ilk baştaki 2 odayı ve Kiliseyi gezebildik gezinti konusunda pek tatmin olmadım yani ... Ve ne yazık kii milletimize lanet ettim ne anlamışlar her yere yazı yazmaktan ne zevk alıyorlar bi yerlerde tahtalarımı eksik ... Neyseee Manastırdan sonra da Akçabat Köftecisi Cemil Ustaya gittik ... Şiddetle Tavsiye edilir :)
Ve 3 günün sonunda pazar sabah yola çıktık, güzel bir tatil kaçamağı yaşadık.Dönerken Ünye Dikilitaşta Pide yedik ( Tavsiye Edilir. )
Haaa Unutmadan Karadenizi Araplar Sarmış :) Kendi ülkelerinden sonra bizim oralar cennet geliyordur onlara  amaaa çok çok pisler çevreyi çok kirletiyorlar :(
Şimdi Sıra Görsellerde ..

Z.

** Ayder Yaylasında Turistlere İtafen Asılmış Pankart .. Kopuş Yaşadık Görünce


** Keşan Kumaşı Deseninden Çoraplar Bittim Bunlara :)
**Uzun Göl ve Keşan Bandanam Oralara kadar gidip almamak olmazdı


** Sümela da Şeymoş ve Ben ..

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...