11 Mayıs 2012 Cuma

MADO !?!?


1 Mayıs Salı Günü Eşimle Ümitköy Mado ya Kahvaltıya Gittik.
Her zaman kalite yönünden şehir dışına çıktığımız mado cafeleri tercih ediyorduk ama bu sefer hayal kırıklığına uğradık. 

Ümitköy Mado ya gittiğimizde sadece bir eleman vardı, cafe dağınık, ışıklar kapalıydı. Kahvaltı tabağı isteyecektik ama mutfak açık değildi saatin 9.30 olmasına rağmen. Poğaça çeşidi ise çok azdı. Bizde en sonunda börek istedik. Börekler hiç klasik mado böreği gibi değildi. En korkunç olan ise böreklerle beraber servis edilen domatesler küflenmişti. Hiç domates koymasalardı daha iyidi. Ayrıca Çatal Bıçak Kesesi Çay Lekesi Olmuştu. 
Sesimizi çıkartmadan, iştahımız kapanarak yemeye çalıştık börekleri :(

Ümitköy Mado hiç Madoya Yakışan Kaliteyi Yansıtmıyor.

Mado gibi güvendiğimiz bir markaya yakışmayan bu olayla ilgili maili mado yetkililerine gönderdim. Konuyla ilgili gerekli hassasiyeti göstereceklerini düşünüyorum.

Büyük firma olmak , bayileri takip etmek zor. Burda Madoya kızmıyorum aslında bayiliği alan ama takibini yapmayan kişiler sorumlu bu olaydan.




Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...