3 Mayıs 2012 Perşembe

Adam Eve Otel - Balayı Rotası ..

Yaz gelsin gelsin gelsin dedik, sonunda sıcak havaları getirdik. Yaz demek tatil demek, şu sıralar zaman buldukça sizler gittiğim oteller hakkında görüşlerimi yazayım istiyorum, tatil planlarınızda etkili olabilir belki ..

Adam&Eve oteli biz balayımız için tercih ettik ve aklımız halaaaa orada kaldı. Ben otelden ayrılırken göz yaşlarıma hakim olamadım desem yalan olmaz.
Efendim otelimiz yıldızsız bir otel özel belgeleri var otelin dünya çapında sahip olduğu, konsept otel kendileri. Otelden içeri girince o ne yaa  ben nereye geldim nasıl bir yer burası diyorsunuz. Resepsiyonist kız buradan gitmek istemeyeceksiniz dediğinde hııh demiştim içimden ama dediğim gibi halaa aklım orada .. Otele girişinizi yaptıktan sonra tatiliniz boyunca sizinle ilgilenecek bir Angel ınız oluyor. ( Laf aramızda kızlar Angellar pek Güzel :) ) Her taraf bembeyaz ve aynalarla kaplı. Otel çok nezih, animasyon sizi rahatsız etmiyor etrafta bir huzur var, yiyecekler çok leziz ( ne yazık ki ben midemden rahatsızdım çok yiyemedim ) Otel Odalarında Duvar Yok Her taraf ayna , oda led ışıklarla aydınlatılmış istediğiniz renkte ışığı ayarlaya biliyorsunuz. Her akşam ayrı konsept de geceler oluyor.
Adam&Eve otel Yani Adem ve Havva Otelde Elmayla alakalı Süslemeler var. Havuzlar Güzel. Sahil ve Deniz içinde 10 puan..

Uzun Lafın Kısası , Size özel aklınızdan silinmeyecek bir tatil isterseniz kesinlikle Adam&Eve tercih etmelisiniz. Diğer otellerin çok dışında anlatılmaz yaşanır diyebileceğim bir yer ..

İnşallah yeniden gidebiliriz.


Buradan Alpere Sesleniyorum Beni Adam&Eve e götür :D


4 yorum:

  1. fiyatlar hakkında bilgi verir msiniz?bir haftalık tatil için ortalama ne kadar bütçe ayırmalı sizce?

    YanıtlaSil
  2. Merhaba .. Fiyatlar hakkında bilgiyi otelin rezervasyonundan alırsanız sanırım daha iyi olur. Ama diğer otellere göre otelin fiyatı epey yüksekti

    YanıtlaSil
  3. otel şahane görünüyor, resimlerini inceledim de laf adamız adamlar otel değil başka bir şehir yapmışlar oraya.. fiyatlarını bende merak ettim rezervasyon bölümünden inceledim minimum 300 euro geceliği görünüyor.. yazılan yorumlara göre de değer mi değer gibi görünüyor. İnşallah gitmek nasip olurr.

    ** Dip not: Alper dostumm, ne yap et daha fazla çalış bak Adam&Eve sizi bekler. :)

    YanıtlaSil
  4. İnşallah gidebilirsiniz, fiyatlar diğer otellere göre yüksek ama inanın değiyor..

    YanıtlaSil

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...