31 Mayıs 2012 Perşembe

Mor Rimel den Hediye Çekilişi

Bu çekilişi kaçıramazdım.. Saçlarım düz olduğu için ben bir kıvırcık saç delisiyim ...

İnşallah bana gelir bu ciciş , sizde katılmak isterseniz buyrun burdan tık tık ..


Etek Ucu Fırfır - D.I.Y

Allah'ım bu havalar ne zaman düzelecek ne zaman yaz moduna geçicez. Bunaldım artık bu havalardan. Bir Güneş, Bir Yağmur ... Ne giyineceğini şaşırıyor insan :S
Bu kombinde sabah sabah havanın nasıl olduğuna emin olamadığım ne giyineceğime karar veremeyip üstüme geçirdiğim bi kombin oldu.

Ama sonradan far ettim ki içimdeki tshirtün uçlarını anneme yaptırmıştım , paylaşayım ilham olsun dedim.
Geçen yaz böyle ucu fırfırlı bir tshirt bir türlü bulamamıştı. Sonunda Tuhafiyeden aldığım fistoyu ince ip lastikle anneme diktirdim.

Kazakların, hırkaların içine giyecek böyle birşey çıktı ortaya ..


Kaftan Kolyemide İstanbul Topkapı Sarayından Müze Shop dan almıştım ..

29 Mayıs 2012 Salı

Anne Kalbi :)

Ha haayytt keşke anneler hep böyle olsa ...

Ah ahh az mı yedim annemden 5 kardeş :D Ama hak ediyordum çok yaramazdım ki ben  :)

Tüm Annelere Sevgilerimle Öperim Kocaman Kocaman ...


Etiketlerken bu postu '' Annemin Yaptıkları'' nada ekledim.. eee hep iyi şeyler yapcak değil ya :)

28 Mayıs 2012 Pazartesi

Anneler Günü Hediyem

Evliyim ama henüz anne değilim .. Bu hediye eltimin kızı Yağmurcuğumdan ...
Anneler günü için aldığım ilk hediye bu güzel gömlek :) Bende Yağmurcuğuma jest olsun diye geçen gün bale gösterisine giderken giydim hediyemi.

Kotondan gömleğim, yakasındaki minik kelebekte gömleğin aksesuarı, gömlekle beraber geldi. Sanırım böyle saks mavisi veya turuncu bir pantolonla daha güzel olur bu gömlek. Ya da maksi bir etekle .. Yağmurun Gösterisine giderken üzerime kırmızı blazer ceketimi aldım, malum havalar bir öyle bir böyle. Yaz gelseydi biii .

Sıcak Güneşli Günler Dileğiylee ... :(




27 Mayıs 2012 Pazar

Matematik Hayatımızda :)

Bu karikatürü Matematikçiler Grubu Paylaşmış, Matematik Hayatımıza Girerse Diye :)

Matematikten anlayana, sevene gelsin bu karikatür..

Şaahsen benim matematikle bir alakam yoktur kendisi karnemde '' 1 '' di. Matematik derslerinde oturur ağlardım :S Ama birazda dersleri sevmek öğretmenle alakalı diye düşünüyorum ben. Matematik dersim lise yıllarında 1 di, öğretmenimiz çok uyuşuk, gıcık bir kadındı, dersine girmek ölümdü benim için ciddi ciddi oturur ağlardım derste ders bitsin diye .. Gelin görün ki ortaokulda da matematik dersine bayılırdım öğretmenimiz yine bayandı ama çok tatlı ders anlatırdı, ondan aferin alıcam yazılım iyi olsun diye çalışırdım.

Ne önemli bir meslek öğretmenlik herşey onların elinde geleceğimizle alakalı, lise de öğretmeni sevip derslere çalışsaydım belki dil bölümünü seçmeyecek başka işler yapıyor olacaktım.

Amann neyse herşeyin hayırlısı değil mi :)


26 Mayıs 2012 Cumartesi

Ahmet Şerif İzgören

Bir çoğunuz biliyor, tanıyorsunuzdur Ahmet Şerif İzgören ve İzgören Akademiyi ...

Ben Geçen ay tanıştım Ahmet Şerif İzgörenle. Antalya da özel bir firmanın verdiği seminer de konuşmacı olarak katılmıştı. Konuşmanın ilk başından sonuna kadar sıkılmadan dinledim. Keşke daha önce tanıyıp, eğitimlerine , kitaplarına ulaşma şansım olsaymış. Yine de geç kaldım sayılmam..

Çoğu üniversitede çeşitli eğitimler veriyor. Kendisi süper bir o kadar ekibi de. Bence Ahmet Şerif İzgören veya İzgören Akademi Tarafından verilen eğitimleri sakın kaçırmayın.Kişisel Gelişim Hakkında süper bir eğitime katılmış olursunuz.



O gün ve o günden sonra hemen kitaplarını aldık ve okumaya başladık.Birbirinden güzel eserleri var.

İlk okuduğum kitabı '' Hıdır Kişisel Gelişiyor '' Antalya dan dönerken bir günde okudum kitabı. Ahmet Şerif İzgörenin anlatımına bayıldım, yazım dili harika.

Hıdır Kişisel Gelişiyor'un konusu ise şöyle;

"Hıdır kendi halinde bir devlet memurudur. Eşi ve akıllı kızı Nisan'dan başka sahip olduğu tek şey, gözü gibi baktığı beyaz 1991 model beyaz Şahin arabasıdır.
Hıdır bir gün Ferrasini Satan Bilge kitabını keşfeder: "Kararı ver; Doğe felsefesiyle, Amerikan iş bitiriciliğini birleştirir. Sonra gelsin başarı ve mutluluk." Böylece "kişisel gerilim" yolculuğuna başlar. "Birçok Amerikalının ya da Amerikan vatandaşı olmak için can verecek birçok Türk'ün kişisel gelişim kitaplarını" okur. Çoğu çok satan, Amerikan kültürünü işleyen bu kitapları okudukça 'gelişim' gösterir. Ses tonu, bakışları, davranışları, konuşma tarzı, yani 'beden dili hızla değişir. Bu değişim nedeniyle sürekli komik duruma düşer..."

Okuduğunuza pişman olmayacağınız, kendinize muhakkak bir şeyler katacak bir kitap.


25 Mayıs 2012 Cuma

Bu oyundan nefret ediyorum :D

Ay bu sıralar canım sıkıldıkça facebooktaki karikatür sayfalarına bakıyorum, geçen günde bu karikatürü gördüm, kıs kıs güldüm :)


24 Mayıs 2012 Perşembe

Yeşil Güzeldir ... (D.I.Y)

Pek severim yazı, ilkbaharı her yer yemyeşil , cap canlı ...

Geçen pazar bileklik yaptım renk renk ama içlerinde en çok bu yeşil olanlara bayıldım .. Baktım hava güzel hemen bende yeşillendim. Üstüne birde akşam bağa gittik, bol yeşilli, coffee eşliğinde fotolar çekindim.

Bileklikleri altın sarısı kopçalara dizdim ( Kopçaydı sanırım adı :S ) 6 adet boşluğu var ama ben bazılarına 2 şer sıra dizdim boncukları, dizerken misina kullandım. Renkli Renkli çok güzel oldular tam yazlık ..

Aslında boynumda da baykuş kolyem vardı ama nazar değdi, koptu :)


** Coffee nin tipe bakın :)



**** Ne Giymişim :
* Etek MKBL CONCEPT
* Bluz ADİL IŞIK

23 Mayıs 2012 Çarşamba

Ey Şuh-i Sertab

Sertab Erener ne yapsa en iyisini yapıyor.

Ey Şuh-i Sertab Albümü bence buna en büyük kanıt. Tarzı dışında alışık olmadığımız bir sertab erener dinliyoruz. Ama hakkını vere vere söylemiş, kulaklarımız bayram ediyor ..Türk sanat müziğini dinlemem pek fazla ama bu albüm sayesinde bu sıralar takıldım kaldım.

Ayrıca albümdeki Sertab Erener'in fotoğraf çekimleri de süper olmuş.

Dinlemeye, almaya değer bir albüm. 10 üzerinden 10 veriyorum :)


14 Mayıs 2012 Pazartesi

Hoooşşşt :)

Bu karikatürü bugün bir arkadaşım facebookta paylaşmış, çok hoşuma gitti ...

Sizlerinde pazartesi pazartesi yüzünüz gülsün istedim...

Bol neşeli bir hafta olması dileğiyle :)


13 Mayıs 2012 Pazar

Yeni Cicişler Geldiii :)

Bu hafta çok çok yoruldum. Dükkanımda yeni ürünlerimin tanıtımını yapmak için üç günlük bir yeni sezon tanıtım organizasyonu yaptık. Eş Dost Çağırdık, Çok güzel başarılı bir iş çıkarttık. İlk Başta bayaa bir tereddüt ettim malum küçük şehir ilk defa bu tarz birşey yapılıyor nasıl olur diye...

Aşağıdaki fotoğrafta sizin için birleştirdim yeni ürünlerden bazılarını, daha detaylı bakma isterseniz herkesi facebook sayfamıza beklerim. Sayfamızı Beğenirseniz Beni Çook Mutlu Edersiniz.


işte buda sayfamın linki buyrun buradan tık tık :)



12 Mayıs 2012 Cumartesi

Bir Tek Annem Olsun Bana Birşey Olmaz ....

Pınar Süt ün bu reklamı izledikçe hep gözlerim yaşarıyor . Ne Güzel Diyorlar Bir tek annem olsun bana birşey olmaz. Öyle değil mi gerçekten de ..

Herkesin anneler gününü kutluyorum... Ellerinden Gözlerindennn Her Her Yerlerinden Öpüyorum :)


 Bir çocuk doğduğu anda, bir anne de doğar. O daha önce asla var olmamıştır. Daha önce bir kadındı evet, ama anne değildi. (Osho)



Tuba Ünsal Loves Koton

Kotonu her daim beğenirim , eeee Tuba Ünsalıda.. İkisi beraber iş yapmış ballı kaymaklı ekmek olmuş ... Olmuş ama bana birazcık azcık uçuk geldi uzun elbiselerin tasarımları :S Yaşlandım ne yaptım ?!?!?

Tuba Ünsaldan Mezuniyet Geceleri için Kıyafetler... Benim favorim bu lacivert elbise.

Tuba Ünsalada yakışmış ama sanırım bende daha iyi durur ;) 

Ayyy Bence Koton Beren Saatle de bu işe girişsin , nasıl olur sizce ??




11 Mayıs 2012 Cuma

MADO !?!?


1 Mayıs Salı Günü Eşimle Ümitköy Mado ya Kahvaltıya Gittik.
Her zaman kalite yönünden şehir dışına çıktığımız mado cafeleri tercih ediyorduk ama bu sefer hayal kırıklığına uğradık. 

Ümitköy Mado ya gittiğimizde sadece bir eleman vardı, cafe dağınık, ışıklar kapalıydı. Kahvaltı tabağı isteyecektik ama mutfak açık değildi saatin 9.30 olmasına rağmen. Poğaça çeşidi ise çok azdı. Bizde en sonunda börek istedik. Börekler hiç klasik mado böreği gibi değildi. En korkunç olan ise böreklerle beraber servis edilen domatesler küflenmişti. Hiç domates koymasalardı daha iyidi. Ayrıca Çatal Bıçak Kesesi Çay Lekesi Olmuştu. 
Sesimizi çıkartmadan, iştahımız kapanarak yemeye çalıştık börekleri :(

Ümitköy Mado hiç Madoya Yakışan Kaliteyi Yansıtmıyor.

Mado gibi güvendiğimiz bir markaya yakışmayan bu olayla ilgili maili mado yetkililerine gönderdim. Konuyla ilgili gerekli hassasiyeti göstereceklerini düşünüyorum.

Büyük firma olmak , bayileri takip etmek zor. Burda Madoya kızmıyorum aslında bayiliği alan ama takibini yapmayan kişiler sorumlu bu olaydan.




Kirlenmek Güzeldir ... ;)

Geçenler de  Migros ta alışveriş sırasında Omonun bu deterjan kutuları gözüme ilişti. Küçük Makine Şeklinde Kutular Çok Cicişler Değil mi ??

Bence Büyük Markalar Ürünlerin de Bu Şekilde Farklı Sunuş Yapmalılar, Küçücük Bir Güzellik Biz Bayanları Mutlu Etmeye Yetiyor ..

Buarada Omonun Sloganı Ne Güzel ; '' KİRLENMEK GÜZELDİR ''

Sevgiyle


3 Mayıs 2012 Perşembe

Adam Eve Otel - Balayı Rotası ..

Yaz gelsin gelsin gelsin dedik, sonunda sıcak havaları getirdik. Yaz demek tatil demek, şu sıralar zaman buldukça sizler gittiğim oteller hakkında görüşlerimi yazayım istiyorum, tatil planlarınızda etkili olabilir belki ..

Adam&Eve oteli biz balayımız için tercih ettik ve aklımız halaaaa orada kaldı. Ben otelden ayrılırken göz yaşlarıma hakim olamadım desem yalan olmaz.
Efendim otelimiz yıldızsız bir otel özel belgeleri var otelin dünya çapında sahip olduğu, konsept otel kendileri. Otelden içeri girince o ne yaa  ben nereye geldim nasıl bir yer burası diyorsunuz. Resepsiyonist kız buradan gitmek istemeyeceksiniz dediğinde hııh demiştim içimden ama dediğim gibi halaa aklım orada .. Otele girişinizi yaptıktan sonra tatiliniz boyunca sizinle ilgilenecek bir Angel ınız oluyor. ( Laf aramızda kızlar Angellar pek Güzel :) ) Her taraf bembeyaz ve aynalarla kaplı. Otel çok nezih, animasyon sizi rahatsız etmiyor etrafta bir huzur var, yiyecekler çok leziz ( ne yazık ki ben midemden rahatsızdım çok yiyemedim ) Otel Odalarında Duvar Yok Her taraf ayna , oda led ışıklarla aydınlatılmış istediğiniz renkte ışığı ayarlaya biliyorsunuz. Her akşam ayrı konsept de geceler oluyor.
Adam&Eve otel Yani Adem ve Havva Otelde Elmayla alakalı Süslemeler var. Havuzlar Güzel. Sahil ve Deniz içinde 10 puan..

Uzun Lafın Kısası , Size özel aklınızdan silinmeyecek bir tatil isterseniz kesinlikle Adam&Eve tercih etmelisiniz. Diğer otellerin çok dışında anlatılmaz yaşanır diyebileceğim bir yer ..

İnşallah yeniden gidebiliriz.


Buradan Alpere Sesleniyorum Beni Adam&Eve e götür :D


Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...