20 Mayıs 2015 Çarşamba

37. Hafta Sürpriziiiiiiii

Doğurdum ...

Evet beklenenden 2 hafta önce 37 hafta 3 günlükken 1 Mayıs sabahı Ece bize merhaba dedi .

30 nisan da doktor kontrolüm vardı , doktorumla konuştuk 9 mayısta gel tekrar konuşalım doğum için dedi. Tamam dedik ya birşey olursa Ankara ya yetişebilirmiyim ne yapalım diye konuştuk şakalaştık. :) Böyle olması gerekiyormuş. Biz plan yaptık 15 Mayıs diye ama Allah bize benim dediğim olur diye hatırlattı.

Doktor kontrolünden sonra Alperle bir güzel gezdik yedik içtik. Sonra Çoruma döndük.

1 Mayıs sabahı yatakta Alplekeyif yapıyorduk ki birden suyum geldi ne oluyor yaaa dedim. ( ters bir hareket yapmadım yattığımız yerden keyif yapıyorduk )

Şaşkınlık , korku , ankaraya yetişebilecekmiyim  kafamda deli sorular anneleri ağlayarak aramalar falan ... Allahtan evde Alpin bakıcısı ve temizlik için yardıma gelen ablamız vardı. Onlar bana yardım etti alple uğraştı.

Alper Selahattin beyi aradı hemen eğer sancısı yoksa gelin demiş , Sancım mancım yok , çok rahatım. Hemen hazırlandık , hastane çantamda hazırdı.(Hastane çantanızı 35. hafta da hazırlamanızı tavsiye ederim. Sadece hastaneden çıkarken giyeceğim kıyafetlerimi koymamıştım.Onu da sözde doğumun olduğu gün yapacaktım )

Annem geldi Alple Çorum da kalmasına daha sonra gelmesine karar verdik. Süheyla Annemi alıp bastık gittik Ankaraya. 1.50 saatte Ankaradaydık. Hemen Ameliyata Alındım. Epidural Sezeryan oldumyine. Sonlarına doğru bu sefer kendimi yalvar yakar biraz uyutturdum. Acayip bir heyecan yaptım. Oysaki ilk doğumum çok kolay ve sorunsuz geçmişti. Ama bilmiyorum bu sefer içimde garip bir kaygı korku vardı. İkibci doğumlarda normal bir durum dediler ama gel bunu benim kafaya anlat.

Belkide obsesif bozukluğum sebep oldu buna ki bu hamileliğimde obsesif takıntılarım bana yine merhaba dedi :( Bu da ayrı bir yazı konusu olur ..

Doğumum yine HRS hastanesinde oldu .. Doktorum Doktorum Doktor Civanım .. Selahattin Bey ...
Tanışmamız Selahattin Beyi bulmak benim için büyük bir şans. İlk doğumum çok iyi geçmişti doğumumdan ertesi gün bağdaş kurup oturabiliyordum. Ne baş ağrısı ne bel ağrısı yaşadım . Tesadüf mü bence değil Selahattin beyin ve ekibinin başarısı bu doğumumda da herşey çok iyiydi.
Arkadaşımında doktoru Selahattin Beydi ve o da kendisine binlerce kez teşekkür ediyor.
Hamilelik döneminde doğumda o kadar çok nazımı çekti ki .. İnsana huzur veren bir gülümsemesi var. Hani gördüğünüzde sizi iyi ediyor öyle diyeyim.

HRS hastanesinden de yine çok mennun ayrıldık. Hemşireler hizmet çok iyidi. Tavsiye ederim.

İşte böyle biz iki çocuklu hayata merhaba dedik.



Şimdilik evde tatlı bir kaos ortamı var. Çok vakit bulamıyorum yazmak için ama fırsat buldukça yazmaya devam

Sevgiler

8 yorum:

  1. Ayy çok sevindim ♥ Maaşallah analı babalı büyüsün çok çok tatlı gözüküyor :)

    Balköpüğü

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederim :) :)
      Şu sıralar dışı sizi içi bizi yakar durumdayız , uykusuz her gece :)

      Sil
  2. Mutlu günleri, uzun ömrü olsun! :) Size de geçmiş olsun...

    YanıtlaSil
  3. Masallah😊 Selahattin Hoca gercekten mukemmel bir doktor. Benimde onu bulmam tamamen tesaduf😀 birkaf ay hamile kalamayinca google i acip ankara kadin dogum en iyi doktor yazinca karsima cikti kendisi😀😀😀 çıktım gittim😊 Allah uzun saglikli bir ömür versin Eceye.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Teşekkür ederiz :)
      Selahattin bey anlatılmaz yaşanır :)

      Sil
  4. Maşallah tatlım çok tatlısınız allah analı babalı büyütsün :)

    madamoje

    YanıtlaSil

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...