17 Aralık 2011 Cumartesi

Kelime Avı

Yaz ayından beri bu oyuna takmış bulunmaktayım ama bir türlü yazamadım oyun hakkında . Kelime Avı Fugonun ı phone, ı pod, ı pad için hazırladığı kelime bulma oyunu uygulaması.  Çok zevkli boş zamanlarınızda, kafanız bi sürü şey ile dolu olduğunda, dikkatinizi başka bir şeye vermek istediğinizde zevkle oynanabilecek bir oyun ..  Oyun tarzı klasik kelime bulmaya benziyor. Fakat çapraz geçişler ve yön değiştirmeler sayesinde zenginleştirilmiş.
http://www.fugo.com.tr/ de oyunun detaylarını bulabilirsiniz.

Kelime Avı, parmağınızı ekranda sürükleyerek Türkçe kelimeleri bulabileceğiniz bir kelime bulma oyunudur. Oyun içerisinde bulunacak kelimelerin yanısıra pek çok farklı görev keşfedilmek için sizleri bekliyor.

120.000 Türkçe kelime

Çok oyunculu oynama özelliği

Oyun içi başarı sistemi



Kelime Avı'nı ister tek başınıza isterseniz internet üzerinden farklı kullanıcılar ile oynayabilirsiniz. Bulacağınız farklı sayıda kelimeler ve size verilen zamanı iyi kullanmak daha fazla puan kazanmanızı sağlayacak, sizi 'En iyiler' tablosunda üst sıralara taşıyacaktır.


Oyunu isterseniz misafir kullanıcı olarak sınırsız oynayabilir, tüm özelliklerinden yararlanabilir ve skorlar tablosunda gözükebilrisiniz veya Pro oyuncu olarak tüm bu özelliklerin yanısıra oyunda extra sürelerden yararlanabilir ve kendi takma adınızı skor tablosuna yazdırabilirsiniz.


Oyunu iPhone ve Turkcell T10 telefonlarına Apple veya Android storelardan indirebilirsiniz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...