4 Mart 2012 Pazar

Side Star Resort

Yaz gelmeye başlamasaaaa da tatil sezonu açıldı, rezervasyonlar başladı tatil için. Üyesi olduğum bir dernek sayesinde yıl içinde tatil dışında birkaç farklı kez otellere gitme şansım oluyor. Bu hafta yazabilirsem gittiğim tüm oteller hakkında yazı hazırlamaya çalışacağım. Tatil planlarınız için belki yardımcı olurum.

Side Star Resort 5 yıldızlı bir otel ve tabi ki Antalya da :)  Otel yeni, odaları, banyoları, havuzu, denizi çok güzel .. Benim için bir otelde en önemli şey banyosudur, o daya girer girmez bakarım. Bu otel o yönlerden benden 5 yıldız aldı ...

Otelin mutfağıda güzel yiyecekler taze ve lezzetli, bu yönden de 5 yıldız verdim gitti :)

Fakat bir otelin mimari , temizlik, yemek vs. özelliklerinin yanında otele en büyük katkısı olan personeller!!! resepsiyondan, oda görevlilerine, garsonlardan, barmenlereee hepsi için kocaman bir 0 veriyorum.... Garsonlarda bir yalaklık, azarlama bir suratsızlık var ki anlatamam Arkadaşlarımızdan birine önünden çekilmesi için '' Bi Açılın '' demiş :) Rezervasyona gidiyoruz birşeye sormaya surattaki ifade anlatılmaz yaşanır eminim içlerinden'' hııı ne var niye geldiiin hı söyle bakalım''diyordur, sorduğun soruya cevap vermiyor bile adamlar .

Bir işletmede bence personel ve güleryüzlü hizmet çok önemli, pasta&cafe işletmesi yapıyoruz bizde ve eleman alırken en önem verdiğim güleryüzdür, insanlar mekan kalitesi kadar bence buna da önem veriyor.

Bu otele geldiğimizden beri güleryüzlü bir eleman göremedik ne yazık ki ..


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...