10 Ağustos 2012 Cuma

Hamileymişim ki ben :D

Evet Allah ıma şükürler olsun ki bu duyguyu bana da yaşattı. Henüz çok yeni olduğu için aile dışında kimselere söyleyemiyoruz .. Benimde çok söyleyesim var ama napceez bilmiyorum bayram sonuna kadar beklemem gerekiyor :)

Hamileliğimi öğrenme hikayemde bayaa komik, onu da anlatayım öyle kaçayım..

Hani normalde bu gebelik testleri falan regl gecikmesinden sonra yapılır, insan Allah Allah geciktim der ve test yapar. Bende öyle gecikme falan olmadı regl dönemime bi iki hafta var, Peki ne Oldu 3 - 5 kişi beni rüyalarında hamile görüp aradı hayırdır bişi mi var sende diye , ki bu insanlar çok yakınımda değiller (Burada benim temiz kalpliğim ortaya çıkar dimiii :P :)
Ben de acabaa dedim :) Gittim aldım bi test yaptım ahaaa iki çizgi çıktı heyecan dorukta hemen gittik hastaneye kan tahlili için ondada değerler olumlu çıktı çok şükür ..

Çok erken test yaptığım için hamilelik döneminin ilk anlarında öğrenmiş oldum ben hamile olduğumu .. Artık sizlerle hamilelik annelik hikayelerimi de paylaşırım ..

Benim için dua edin olur mu, herşey iyi gitsin

Sevgiyle ...

5 yorum:

  1. Allahım tamamına erdirsin inşallah Sağlıkla ve mutlulukla kucağına almayı nasip etsin

    YanıtlaSil
  2. Canim beniiim! Cok cok tebrik ediyorum seni. Oyle mutlu oldum ki! Her sey tabi ki iyi gidecek ve senden cok guzel anilar duyacagim;) Kocaman sevgiler, opucukler;*

    YanıtlaSil
  3. *** Haskumaş , Sevgicim Çook çok teşekkür ederim ... Benden çok anı çıkar kesin :D

    YanıtlaSil
  4. Canim Bende cok sevindim vallahi.. AMA galiba senin cok guzel bir kiz kardesin vardir..simdi eminim o da cok sevinmistir bu durumu AMA sakin onu da ihmal etme olur mu..Boyle donemlerde Emin ol o da cok Hassas olacaktir. Aman gozunu seveyim ihmal etme onu. Unutma ki o senin ilk goz agrin.. Ilk Bebegin o..opulent hoscakal. Nokta;)

    YanıtlaSil
  5. *** sevgili adsız bu kadar da kıskanç olunmazki :D :D

    YanıtlaSil

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...