21 Mart 2013 Perşembe

Hamile Pijaması

Anneem ne zormuş bu hamile pijamasını bulmak. 55 kiloluk minik göbüşlü bir anne olunca standart hamile pijamaları bana büyük geldi bir türlü istediğim gibi pijama bulamadım.

Birde mavi renk ve üstü böyle bebekli şeyler süslü bir şey istemiyordum. Daha şık bir şeyler arıyordum. Ve istediğim renk krem yada beyazdı.

Tüm Çorumu yetmedi birde Samsunu dolandım ama bulamadım. Canım tez hastane çantamın bu hafta hazır olması gerek taktım kafaya , bende başladım internet aleminde pijama aramaya :)

Ve istediğim modeli http://www.pijamadunyasi.com.tr/  de buldum. Siparişim hemencecik geliverdi. Ürün kalitesi çok güzel. Firma Ankara da, Kapıda Ödeme Seçenekleri de Var.

Ben Siparişimde Small beden tercih ettim ama yine azıcıkta olsa büyük geldiler, bende terzime biraz daralttım ürünleri , şimdi doğumdan sonra göbüşde gidince üstümde emanet gibi dursunlar istemedim.

Temkinli olmak için hastane çantama 2 adet pijama aldım. Pijamalarımı da alırken Nisanda hava nasıl olacak bilemediğim için bir adet uzun kollu bir adette kısa kollu sipariş verdim.

Bunu da halletim bu iş de aklımdan çıktı çok şükür :)



2 yorum:

  1. demek çorumdan yazıyorsunuz, ben de bir zamanlar çorumda yaşıyordum. 2.memleketim sayılır. Bazen özlüyorum çorumu. Pijamalarınızı güle güle giyin. Şimdiden fikir aldım.

    http://didemmyaylaci.blogspot.com/

    YanıtlaSil
  2. Evet Çorumdan yazıyorum Didem Hanım :)
    Teşekkür Ederim...

    YanıtlaSil

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...