25 Aralık 2014 Perşembe

2 Çocuk .. Ben nasıl yetişecem .....

İtiraf ediyorum... 2. hamileliğim depresif modda geçiyor .. 
Sürekli bir kaygı bir korku .. Ben ne yapacağım sorusu .. Doktorum normal olduğunu söyledi.
Ama ben genelde kendimi korkularım içinde boğuşurken buluyorum çoğu zaman .. 

Ya bebeğime bakarken Alpimi ihmal edersem .. Alpe haksızlık mı yaptık, biraz daha büyümesi gerekiyormuydu. Ya büyüdüğünde bana kızarsa ...

Ya bebeğimi alp kadar sevemezsem ... Alple ilgilenecem derken bebeğimi ihmal edersem. 
Peki ikisi arasında gidip gelirken benim ruh halim ne olacak .. Herşey çok güzel olacak mı bir iki sene sonra .. ilk senem zor olacak kabul ediyorum , peki ya sonra ...

Sonra diyorum ki kendime eskiden kardeş yaş araları hep böyleymiş, bir şekilde büyümüş bu bebekler.. Hem ne güzel ikisi bir büyüyecek , sonra ben genç güzel ununu elemiş eleğini asmış bir anne olarak hava atacağım arkadaşlarıma diyoruuuuum ... Öyle mi olacak acabaaaa ..

İşimi kapatsam mı acabaaa , yooo orası benim enerji depom çalışmaya alışmışım ben bir uğraşım olmasına .. Evde olmak sürekli bana zarar verir sanırım .. Durmak yok çalışmaya da devam o zaman peki hangi ara .. 

Şu mükemmelliyetçi huyumdan vazgeçmeliyim bir an önce .. Herşey dört dörtlük olmaz değil mi ?

Offff işte böyleyim ben bu sıralar yaaa ...

İki çocuklu anneler , hadi beni motive edin biraz .. Deneyimlerinizi paylaşın benimle .. Zor ama güzel olacak deyin . Siz neler yaşadınız benzer duygularınız oldu mu , paylaşın benimle lütfen ..

2 yorum:

  1. İki çocukla hayat sandığınız kadar zor değil benimde iki bebeğim var. Büyük olan kızımı bazen ihmal etsem de daha sonra mutlaka o farkı kapatıyorum. Baba mecburen devreye girerek size çok büyük bir yardımcı oluyor. Sonra bir bakmışsınız küçük bir yaşına girdikten sonra arkadaş olmuşlar ve size ihtiyaçları nispeten azalmış. Sizde iki çocuk annesi olmanın verdiği mutluluğu yaşamaya başlamışsınız:) Allah sağlıklı hayırlı ömür versin..

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Funda hanım ... Keşke herkes sizin gibi böyle iç rahatlatıcı destek olsa .. Farkındayım ilk sene zor geçecek 1 yaştan sonra inşallah her şey daha kolaylaşacak. Allah ım hepimizin çocuklarına sağlıklı sıhhatli mutlu ömürler nasip etsin. Sizin bebeklerinizin arası kaç ay ??

      Sil

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...