23 Ocak 2012 Pazartesi

Magnetic Oje Denemeleri ..

Annneemmm neymiş bu diye atladığım, deli gibi kırmızısını alayım diye tutuştuğum, sonra renklerin kısıtlı olduğunu öğrendiğim.. Vıııy nasıl oluyormuş bu böyle deyip, Alperimden gelen bilimsel açıklamalar sonucunda aldığım Magnetic Ojemin Sonuçları Aşağdaki gibidir.

Ben Golden Rosedan denedim. Numarası 2 ..

Denerken neler öğrendim.. Ojeyi çok yoğun sürerseniz çizgiler çok net çıkmıyor. Oje normal yoğunlukta sürülünce görüntü tam oluyor. Bknz. başparmağın :)

Bu şekli vermek için magneti dik tutuyorsunuz. 3 Şekilde yapılabiliyor sağa yatık tutulursa yatay çizgi, sola yakın tutulursa dik çizgiler oluşuyor.

Amaa velakin be yaparken sıkıldım bunu.. Ojeyi sür mıknatısı al ojenin üstüne tut, sonra diğer parmaklara tek tek yap ... Off bana şöyle sürmeliyim onlar kendinden çizgili olmalı :)

Ama yine de sevdim, boş zamanlarımda yapılabilir ..




2 yorum:

  1. merhabalar:)
    ne hoş bir sayfa bu böylee..
    hünerlerle dolu sayfanıza bayıldım..
    anneciğe selamm çokk hemde.
    :)
    seve seve takipçinizim artık..
    bende sizi bekliyorum sayfama,kulvarlarımız farklı olsada..
    kucak dolusu sevgiler..
    :)

    YanıtlaSil
  2. Merhaba .. Güzel yorumlarınızla yüzümü güldürdünüz :) teşekkür ederim beğenmenize sevindim , anneciğime ileticem selamınızı zevkle .. Ve hemencecik izlemeye alıyorum sizi :) Sevgilerr :)

    YanıtlaSil

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...