19 Ağustos 2013 Pazartesi

Aptamil - Aptamil Conformil

Daha öncede bahsettiğim gibi ilk günden itibaren Alp doymadığı zamanlarda mama veriyoruz.

Mama da tercihimiz doktorumuzun önerisi ile Aptamil oldu. İlk zamanlarda  Aptamil kullanmaya başladık. Ama daha sonra Alp'de biraz hazımsızlık sorunu başladı. Onun üzerine Alper biraz araştırma yaptı ve Aptamilin Conformil mamasını denemeye başladık. Özellikle Gazlı bebeklerde kullanılması tavsiye ediliyor. 14 günde yüzlerinde gülücük diyorlar doğru da diyorlar :) 

Normal Aptamil Mamalara göre Conformil biraz daha yağlı ve hazmı daha kolay. Biz Halen Conformil 1 kullanmaya devam ediyoruz. 

Mama ile alakalı bir probleminiz varsa kesinlikle Aptamil in websitesini ziyaret etmelisiniz. Çünkü çok çeşitleri var. Buradan Aptamilin sitesinde Conformil Hakkında detaylı bilgileri alabilirsiniz.


2 yorum:

  1. Zeynep Hanım, blogunuz çok sıkıcı olmaya başlamış. Bebek Bebek Bebek... Bence eski formatınıza geri dönün. ne biliyim coffee ile falan fotoğraf çekinin.. kardeşinizle çekinin, Alple çekinin ama lütfen sadece bebek şeylerinden bahsetmeyin. çok sıkıcı bence. İmza kardeşin.!!!H.Ç.

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Kardeşimin düğün fotoğraflarından bahsedebilirim aslında değil mi ;)

      Sil

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...