2 Ağustos 2013 Cuma

HRS Hastanesi / Ankara

Bildiğimiz üzere Artık doktorlar istediğimiz hastanede doğumuzu gerçekleştiyor. 
Hamileliğimin sonlarına doğru acaba hangi hastanede doğumum olsa sorusu kafamızı kurcalamaya başladı. Ve en doğrusunu doktorum bilir dedim ve kararı doktorumuza bıraktık. 
Selahattin bey bize HRS hastanesini önerdi, doğumdan birkaç ay önce gidip hastaneyi ziyaret ettik. Halkla ilişkiler müdürü mihriban hanımın güleryüzü ve ilgisi ile bizi karşıladı. Kalabileceğimiz odaları geZdik ve evet doğum burada olmalı diye hastaneden ayrıldık.
Hastane kadın doğum ve çocuk hastanesi herşey anne ve çocuk için. Butik bir hastane , öyle büyük popüler hastanelerin karmaşası yok.
Ayrıca hastanede yenidoğan yoğun bakım Bölümü'de mevcut.
Odalar çok hijyenik, hastane personeli ve özellikle hemşireler çok güleryüzlü. Saat başı çağrı butonuna basmama rağmen güleryüzlerini hiç eksik etmediler :) hastanede çıkan yemekleri hastanenin diyetisyeni ayarlıyor onu bile düşünmüşler hatta öyle ki diyetisyen öğle yemeklerine doğru sizi ziyaret ediyor ve o gün ki yemeklerden hangisini tercih edeceğimizi soruyor.
Benim doktorum dışarıdan olmasına rağmen hergün nöbetçi kadın doğum doktoru ve çocuk doktoru gerekli kontrolleri yaptı.
Doğum sonrası yaşanan duygusallıkta mıdır bilinmez ama şımartılmak ve ilgi görmek insanın hoşuna gidiyor. 
Uzun lafın kısası HRS hastanesi bende  10 numara 5 yıldız aldı :) 
Buarada özel sağlık sigortası, SSK ve bağkurdan hastanede yararlanabiliyorsunuz.

2 yorum:

  1. zeynep hanım merhaba,
    hayırlı olsun bebeğiniz, Allah analı babalı büyütsün doğumda ne kadar ücret ödediniz öğrenebilir miyim?

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. Yasemin hanım merhaba net ücret ne kadar hastane için bilmiyorum , benim doktorum ve ekibi dışarıdan geldi ve biz ödemeyi doktorumuza yaptık o yüzden şimdi ne desem yalan olur

      Sil

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...