4 Ocak 2013 Cuma

24, 25, 26. Hafta Devam Ederken ...

26. Hafta Devam Ederken Şiştiiim :)

Öyle hani karın büyümesi basen büyümesi anlamında değil bu şişkinlik. İç sıvımın fazla olması münasebetiyle özellikle akşama doğru bir baskı bir baskı karnımda sormayın. Böyle minik bir iğne batırıp karnımın havasını alasım var o derece :)

Çok korktum bu haftalarda reflü problemi yaşayacağım diye ama çok şükür sadece bir iki hafta mide yanması yaşadım ve ilaç almadan geçirebildim.

Yavaş Yavaş oda tasarımları, duvar kağıdı işlerine girişmeye başladık. Planladığım gibi giderse ki hiç sanmıyorum benim işlerin arasına hep iş girer ve bir şekilde süre uzar .. Mart başı odamızı, şekerlerimizi ve alışveriş işlerimizi bitirmeyi düşünüyorum. Doğumum büyük ihtimalle ankara da olacağı için ben herşeyim hazır olsun son bir buçuk ayımı aklımda birşey olmadan geçireyim istiyorum.

Tahmini doğum tarihim yani ay dolumum 23 Nisana geliyor ..Tam mevsimi bebek için diyorlar ama bakalım hayırlısı ..

Yürüyüş yapmaya , yürüyüş olayı bir rutine sokmaya çalışıyoruz ama bazen işlerden bazen yorgunluktan kaytarmalar olabiliyor.

Onun dışında iyiyim çok şükür içimde minik bir canavar gam gam style yapıp duruyor , acayip hareketli .. Eee ne yapsın çocuk bütün bir yaz boyunca benimle beraber o organizasyon senin bu organizasyon benim gezdi durdu. Yılın şarkısı da gam gam style olunca yavrum ayak uyduruyor bu duruma

Zeynep in ve Mustafa Alp in son durumu bu şekilde ...

Tüm blogger dostlarımızı muck muck öpüyoruz :)


4 yorum:

  1. Oiii bayılıyorum hamile insanları görünce ,
    Bir arkadaşım 27.haftasında her gün onun karnına başımı dayıyorum bu çocuk dünyaya gelince de seni her gün isterse karışmam bak diyor:)))

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. :):)
      İçinde kıpır kıpır birşey olması gerçekten çok hoş , Allah İsteyen herkese nasip eder inşallah ..
      Sevgiler ..

      Sil
  2. Maşallah. Allah sağlıkla bebeğini kucağına almayı nasip etsin. Tadını çıkar, hamilelik çok keyifli asıl iş doğumdan sonra başlıyor. :-)

    YanıtlaSil
    Yanıtlar
    1. İnşallah ;) herkes aynı şeyi söylüyor şimdi şımarabildiğim kadar şımarayım değil mi ;)
      Sevgiler ;)

      Sil

Evde Kolay Sütlü Köpüklü Yapımı

Herkese merhaba  Evde kolay yolla yapabileceğimiz harika bir kahve tarifi ile karşınızdayım 🤗 Baştan söyleyeyim öyle profesyonel sunumu güz...